Neurokuntoutus NH Oy

Neurokuntoutus NH oy on Neurokuntoutuksen laajin toimija ja yhdistymän perustajayritys. Meitä on 9 taitavaa terapeuttia.  Tarjoamme fysioterapiapalveluja Vantaalla Tikkurilan toimipisteessä ja kotikäyntejä alueella Vantaa, Helsinki, Espoo ja Uusimaa. Muita palveluitamme on mm. allasterapia ja lymfaterapia.

Haluamme panostaa laadukkaaseen ja yksilölliseen kuntoutumiseen. Kuntoutuja ja hänen tavoitteet ohjaavat joustavaa ja kannustavaa työtapaamme kohti kuntoutujan itsenäisempää ja osallistuvampaa elämää.

Fysioterapeuteillamme on vankka kokemus eri ikäisten neurologisten asiakkaiden fysioterapiasta. Osa terapeuteista on erikoistunut vauvojen ja lasten fysioterapiaan, osa aikuisneurologiseen ja ikääntyneiden fysioterapiaan. Teemme myös allasterapiaa eri ikäisten henkilöiden kanssa. Tarjoamme lisäksi lymfaterapiaa ja lymfaterapeuttimme tekee tarvittaessa tukisidoksia.

Meillä on sopimukset Kelan, Vantaan, Helsingin kaupungin ja HUS:in kanssa. Asiakaskuntaan kuuluu myös Vakuutusyhtiöiden asiakkaita. Voit tulla meille fysioterapiaan myös ilman maksusitoumusta.

Järjestämme Neurokuntoutuksessa  myös vuosittain kaikille avoimia tai yrityksen sisäisiä koulutuksia. 2018 aloitamme yhteistyön Sanfy ry:n kanssa (aikuisneurologisen fysioterapian yhdistys) ja toimitilassamme alkaa 17.9. Sanfyn ilmaiset porinapiirit.

Nika Husso

Fysioterapeutti AMK (2002)

Nika on yritysyhteisön toinen perustajista ja Neurokuntoutus NH oy:n vastaava fysioterapeutti. Fysioterapiayrittäjänä Nika on toiminut yhdeksän vuotta. Työkokemusta on kertynyt 16 vuotta aikuis- ja lapsineurologisten kuntoutujien parissa, yrittäjänä, Vantaan kaupungilla, yksityisellä puolella ja Valtion koulussa.

Nika on työn ohessa suorittanut NDT- Bobath ja NDT vauvaterapiakoulutukset, Bobath -aikuispuolen peruskurssin ja sen päivityskoulutuksen (Synapsia), tunnon kautta ohjauksen kurssin (Affolter), Erityisuimaopettaja (SUH), useita tuki- ja liikuntaelimistön lisäkoulutuksia, mm. fascia, neuraalikudoksen mobilisointi ja kinesioteippaus.

Kielitaito suomi ja englanti.

050 412 6266

nika.husso@neurokuntoutus.fi

Anu Mänttäri

Fysioterapeutti (1999)

Anu toimii aikuispuolen vastaavana fysioterapeuttina. Toivomme aikuispuolen yhteydenottoja hänen kautta.

Anu on erikoistunut aikuisneurologiseen fysioterapiaan ja allasterapiaan. Hänellä on työkokemusta Invalidiliiton Käpylän kuntoutuskeskuksessa (nykyinen Validia kuntoutus Helsinki) yli 10 vuotta. Hän on ollut asiantuntijatehtävissä ja pitänyt koulutuksia mm. polion sairastaneiden fysioterapiaan ja aivovaurion saaneen ohjaamiseen liittyen.

Anu on lisäksi suorittanut aikuisneurologisen terapian perus- ja jatkokurssin Bobath-lähestymistavan mukaan, tunnon kautta ohjauksen kurssin, neurologisen asiakkaan allasterapia ja uinnin opetus kurssit, kinesioteippaus sekä useita kipuun liittyviä kursseja. Anu on lisäksi suorittanut musiikkiterapian koulutusohjelman yleisopinnot.

Kielitaito suomi ja englanti.

044 767 4847

anu.manttari@neurokuntoutus.fi

Jenni Paananen

Fysioterapeutti AMK (2003)

Jenni on erikoistunut aikuisneurologisten asiakkaiden ja ikääntyneiden kuntoutukseen sekä allasterapiaan. Hänellä on työkokemusta julkiselta puolelta Helsingin kaupungilta sekä Töölön sairaalasta, jossa hän työskenteli lähes 10 vuotta neurokirurgian puolella.

Jenni on suorittanut työn ohessa aikuisneurologiseen kuntoutukseen liittyvän Bobath-lähestymistavan peruskurssin sekä tuki- ja liikuntaelimistön lisäkoulutuksia mm. faskiakäsittelyn sekä kinesioteippauksen kursseja. Jenni on lisäksi erityisuimaopettaja (SUH). Jenni on äitiyslomalla 14.2.2019 alkaen.

Kielitaito suomi ja englanti.

044 732 5463

jenni.paananen@neurokuntoutus.fi

Anja-Riitta Hokajärvi

Fysioterapeutti AMK (2013)

Anjis on erikoistunut aikuisneurologisten asiakkaiden ja ikääntyneiden kuntoutukseen sekä allasterapiaan. Hänellä on työkokemusta paitsi yksityisillä palveluntuottajilla myös sairaalamaailmassa Peijaksessa ja Katriinan sairaalassa.

Anjis on työn ohessa suorittanut aikuisneurologisen kuntoutuksen Bobath-lähestymistavan peruskurssin, neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutukseen liittyvän kurssin sekä tuki- ja liikuntaelimistön lisäkoulutuksia mm. faskia, neuraalikudoksen mobilisointi ja kinesioteippaus. Anjis on lisäksi Voitas vanhusvalmentaja sekä käynyt erityisuintiavustajakoulutuksen. Ennen fysioterapeutin opintoja Anjiksella on ollut takana pitkä ura yritysmaailmassa.

Kielitaito suomi, ruotsi, englanti ja saksa.

044 732 5461

anja-riitta.hokajarvi@neurokuntoutus.fi

Laura Mutanen

Fysioterapeutti AMK (2003), Lymfaterapeutti (2017)

Laura on työskennellyt kauan kunnallisella puolella, jossa kokemusta on kertynyt mm. ikääntyneiden ja muistisairaiden fysioterapiasta, neurologisista kuntoutujista, terveysaseman fysioterapiasta sekä päivystyssairaalassa monisairaiden terapiasta.

Laura on työn ohessa suorittanut Bobath -aikuispuolen peruskurssin sekä opiskellut lymfaterapeutiksi (2017).

Kielitaito suomi ja englanti.

044 732 5463

laura.mutanen@neurokuntoutus.fi

Liisa Tinnilä

Fysioterapeutti (1985), Fysioterapian Lehtori (2014)

Liisalla on pitkä kokemus lasten- ja nuorten fysioterapiasta ja hän on toiminut myös aiemmin itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Liisa on suorittanut NDT- Bobath terapiakoulutuksen ja on lisäksi lasten sairaanhoitaja sekä fysioterapian opettaja. Liisa toimii myös kouluttajana.

Kielitaito suomi, ruotsi, englanti, espanja ja portugali.

044 559 6699

liisa.tinnila@neurokuntoutus.fi

Sanna Maija Häyry

Fysioterapeutti AMK (2009)

Sanna Maija on työskennellyt neurologisten kuntoutujien parissa yksityisellä puolella sekä Tukholmassa neuro-geriatrisessa yksikössä.

Sanna Maija on suorittanut aikuisneurologiseen kuntoutukseen liittyvän Bobath-lähestymistavan peruskurssin, An IBITA recognized Advanced Bobath course (Neglet), fysioterapian neurologisen erikoistumiskoulutuksen Tukholmassa, allasterapiakoulutuksia, kinesioteippauksen ja neuraalikudoksen mobilisointi kursseja sekä liikunnanohjaajan perustutkinnon.

Sanna Maijalla on myös yli 15 vuoden kokemus taitoluisteluvalmentajan ammatista.

Kielitaito suomi, ruotsi ja englanti.

044 240 4216

sannamaija.hayry@neurokuntoutus.fi

Katariina Sandberg

Fysioterapeutti AMK (2008) , Hierojan ammattitutkinto

Katariina on erikoistunut aikuis- ja lapsineurologisten asiakkaiden kuntoutukseen ja allasterapiaan. Hänellä on noin kahdeksan vuoden työkokemus yksityiseltä sektorilta sekä kuntoutussairaalasta.

Katariina on suorittanut työn ohessa aikuisneurologisen fysioterapian erikoistumisopintoja sekä useita lyhyempiä koulutuskokonaisuuksia esimerkiksi fascian käsittelyyn ja kinesioteippaukseen liittyviä kursseja, neurologisen asiakkaan allasterapia, SUH uintiavustajakurssin sekä lantionpohjan toimintaan liittyvän PelvisFysio-koulutuksen.

Katariina on kouluttautunut myös lasten fysioterapian saralla 0-18kk ikäisen lapsen liikkumisen arviointiin ja ohjaamiseen sekä käynyt vyöhyketerapeuttisen vauvahierontakurssin.

Kielitaito suomi, ruotsi ja englanti.

044 732 5462

katariina.sandberg@neurokuntoutus.fi

Anna-Kreetta Klasila

Fysioterapeutti AMK (2011), Lastenhoitaja (1993)

Ansku on erikoistunut neurologisten asiakkaiden kuntoutukseen sekä allasterapiaan. Hänellä on työkokemusta erityiskoulumaailmasta, moniammatillisesta laitoskuntoutuksesta sekä avofysioterapiasta neurologisten nuorten, aikuisten ja ikääntyneiden parissa. Lisäksi työkokemusta on kertynyt lähihoitajana neurologisten asiakkaiden kuntouttavassa hoitotyössä kodeissa ja laitoskuntoutuksessa noin 10 vuotta.

Ansku on työnohessa suorittanut neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksen ja erityisuintiavustajakoulutuksen sekä muita lisäkoulutuksia mm. faskia, kipu, asentohuimaus ja kinesioteippaus.

Kielitaito suomi ja ruotsi.

044 266 6511

anna.klasila@neurokuntoutus.fi